Interflora fresh

– Inlägget är i samarbete med Interflora

Interflora har totalt 66 butiker runt om i Sverige. Dom flesta vet nog vad Interflora är och har nog handlat mycket blommor av dom till sitt hem. Interflora freshpaket är en serie vaser och krukor som säljs i alla interflora fresh-butiker även i Örebro. Det som är  bra är att det är 100% återvunnet glas och så är dom väldigt fina!

Dom jag tycker om mest och som jag skulle vilja ha i mitt och F’s hem är dom blåa krukorna. Det är så inne nu med blåa/gröna detaljer i hemmet som ni kanske har märkt.

interflora-fresh

Alla dessa krukor är enligt vårens trender ser man helt klart. Och det tycker jag Interflora fresh har tagit fram väldigt bra i den här serien enligt mig. Vilken är er favorit?

Jag skulle vilja vara bättre på att ha blommor i hemmet, men tyvärr är jag allergisk. Men fina krukor och plastblommor borde väl gå lika bra? Jag tycker liksom att blommor höjer inredningen så mycket. Man får en känsla av ett fräscht hem när det finns växter i det. Detta är något vi ungdomar kan vara dåliga på att inreda våra hem med haha.

Det här är ju goals. Jag älskar vita rosor för det passar till allt och känns så fräscht på något sätt. Mitt nästa inköp kommer bli blåa krukor och glasvaser! Jag tycker att det blir så mycket mer personligare i hemmet och mer hemtrevligt. Nu blir jag såå taggad inför våren ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv