Ta bort leverfläckar

Okej varning för känsliga typ!! haha. I samarbete med New look laser clinic så tog jag bort eller förminskade kan man säga, mina leverfläckar. Jag har haft 3 stycken som varit otroligt stora och alla 3 har suttit på ställen där dom varit ”i vägen”. Den ena satt mitt på magen, den störde när jag hade höga jeans osv. Sen dom andra 2 satt precis vid bh kanten, ni som har eller har haft leverfläckar där vet hur mycket det stör och hur ofta man kommer emot dom med naglar osv. Känns fett ofräsch att blogga om detta haha men det är en liten ”komplex” jag haft och nu har jag äntligen tagit tag i det, nu kommer inte bhn skava mer.

Jag fick bedövning innan och det stack till mer och mer mot slutet. Men om man jämför detta med att tatuera sig så gör det inte ont.

Vill ni se före och efter bild så klicka HÄR

Länk till deras hemsida

// PR & Policy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv