Pink velvet suit

Älskar, älskar denna! Den är från jfr.se och jag har haft på mig den varje kväll sen jag fick hem den hehe. Frågan är bara hur jag ska tvätta den utan att materialet blir sådär strävt? Några förslag?

För övrigt har jag haft en kul och händelserik helg, drack lite för mycket igår och har varit för bakis hela dagen idag haha. Hörs imorgon igen!

3 Kommentarer

 1. matilda
  november 23, 2016 / 18:53

  Jag har en likadan fast grå, min förändrades inte efter tvätten! Det enda tipset jag kan ge är att tvätta den utan andra kläder då den ”tappade” minibitar av tyget eller hur man ska säga, som fastnade på andra kläder haha.. Fin blogg du har förresten, hittade precis hit via en recension på Nelly!

  • emiliangergard
   Författare
   november 27, 2016 / 17:13

   Okej, tack så mycket för tipset!! Och tack att du hittat hit :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv