CDON blackfriday

blackfriday

Allt på bilden kommer från CDON.COM

Som ni vet är Black Friday snart här, det är en dag som egentligen är störst i USA men som spridit sig överallt, bland annat här i Sverige. Då finns det sjukt grymma erbjudanden överallt och man ska passa på att shoppa just denna dag. Jag ser mest fram emot att shoppa smink, och jag är ändå en modebloggare haha. Jag har blivit så intresserad av smink så jag ser fram emot att få sminka mig inför events/utgångar.

CDON.COM kommer att ha grymma erbjudanden Black Friday 25/11 som man inte får missa. Jag hoppas det kommer vara bra erbjudanden på bland annat smink för dom har väldigt stort utbud när det kommer till skönhet, det gillar vi! Vad kommer ni spana efter på black friday? Smink? Skönhet/hudvård? Eller kläder? ♥

Processed with VSCO with c6 preset

Glöm inte att kika in CDON.COM’s hemsida på Black friday, HÄR ser ni erbjudanden efter klockan 00.00

// Inlägget är i samarbete med CDON.COM

1 kommentar

  1. ida
    november 22, 2016 / 10:55

    Ser också väldigt fram emot att shoppa just smink på black friday. Har du gjort det tidigare? Tänkte om du kanske har någon annan sida att tipsa om förutom cdon.com. Är inte helt hundra på att cdon brukar ha erbjudanden på just smink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv