Smokey eyes

de där med tungan…

En “facelook” från häromdan. Jag körde på med lite mer svart “smokey eyes”, jag brukar inte använda så mycket ögonskugga utan lite lätt brun ögonskugga då och då. Men ibland är det riktigt kul med smink, jag är ju inte så smink intresserad egentligen men börjar tycka det blir roligare och roligare haha. (Låter som 40 år typ)

(förresten så måste jag ge cred till en fett go kille som pratade om mig i hans video! HÄR) <3

3 Kommentarer

  1. Joanna
    september 12, 2016 / 09:42

    Hej
    Vilken foundation använder du just nu? Är det Rebbeca Stellas eller Loréal?
    Vilken nyans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »