mixed feelings

Skirt – H&M / Body – Rebeccastella / Jacket – Chiquelle

Igår så satt jag och Kajsa och drack några öl på Lion bar, men jag mådde dock inte så bra. Eller så var jag bara inte så alkoholsugen… När jag kommer hem till min pojkvän (som var borta på kvällen) så hade han satt upp gulliga lappar som ledtrådar och vid sista lappen så var det en present, så himla söt! Efter det mådde jag bättre och somnade som en prinsessa haha.

Nu är det söndag och jag är så taggad inför måndag, ny vecka och roliga kampanjer! Hoppas ni haft en superbra helg ♥

// Me and Kajsa sat at Lion bar yesterday and drank some beers, but I didn’t feel so good. Or I wasn’t craving alcohol…. When I came home to my boyfriend (that was away during the evening) he had put up cute notes as clues and at the last note there was a gift, so cute! After that I felt better and fell asleep like a princess haha.

Today it’s sunday and I’m so motivated for Monday, new week, and fun campaigns! Hope you had a super weekend ♥

6 Kommentarer

 1. september 11, 2016 / 19:30

  Orkar inte hur snygg du är :D

 2. september 12, 2016 / 16:22

  Så snyggt,kan du göra en video om hur du brukar sminka dig? :)

 3. mirre
  september 15, 2016 / 20:27

  finns kjolen kvar? kan du snälla länka den i ett inlägg isåfall :)?

  • emiliangergard
   Författare
   september 16, 2016 / 10:53

   Nej jag köpte den för så längesen så den finns tyvärr inte kvar :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv