Twilfit

Kolla in min instagram ikväll (vid 21) då jag kommer ha en superkul tävling för mina följare!!! 

Instagram – HÄR

Hej på er! Idag är det måndag och jag har verkligen jobbat sen imorse med sociala medier, men så kul har det varit! Jag har svarat på mail, kontaktat företag, ringt jobb, haft möte, planerat, fotat osv. Nu ska jag strax dra till Kajsa och typ käka pizza och ha tjejsnack haha. Men innan det ska jag försöka lämna in min kamera på lagning vilket jag tror är omöjligt men vi håller tummarna!

Processed with Snapseed.

5 min efter denna bild togs så hade jag ner min vas så det blev glas överallt, snacka om olyckor på senaste tiden. Först tappa jag bort mobilen, sen gick min nya kamera sönder och nu detta?? Börjar bli rädd.

2 Kommentarer

 1. A
  september 12, 2016 / 20:49

  Varför täcker du oftast din axeltatuering på dina bilder med hår eller pose? Eller tänker du kanske inte på det? Den är iallafall superfin och en fin detalj på dina outfitbilder när den väl syns!

  • emiliangergard
   Författare
   september 16, 2016 / 10:54

   Jag tycker också den är jättefin men jag är inte nöjd med vart den är placerad och det är de jag ångrar mig lite, den stör mig! :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv