Rock n roll

T-shirt – H&M (Men’s wear) / Overknee – here / Hoodie – H&M / Glasses and bag – mum

Jag ÄLSKAR min t-shirt från H&M, min kille köpte en likadan sen sa vi att vi inte skulle ha dom samtidigt. Så igår när han hämtade upp mig så insåg vi att vi båda hade på oss den iaf haha. Det fanns andra liknande med coola tryck, funderar på att köpa någon till, älskar dessa rockiga trycken!

// I LOVE my new t-shirt from H&M, my boyfriend bought the same one and we said that we will never wear it at the same time. Yesterday when he came to get me, we realised that we both wore it anyway haha. There was other t-shirt with cool prints, I’m thinking about to buy some more, I love these rocky prints!

// Adlink

2 Kommentarer

  1. september 10, 2016 / 21:42

    Så enkelt men sååå snyggt! :D

  2. september 12, 2016 / 13:30

    Så snygg outfit! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv