Fun with new jobs

Ni undrar säkert, hur många jobb har du egentligen?? Haha men jag älskar att testa nya jobb + eftersom jag bara är extra här och var kan det dröja en hel vecka innan jag blir inringd. Jag har bara extrajobb eftersom att det är bloggen och mina sociala medier som jag vill syssla med, trots att det gått lite trögt med inspirationen på senaste MEN samarbeten rullar in nu vilket är kul då det stått ganska still under sommaren.

Just nu är jag anställd på ICA och Videobiljarden och det var där jag jobbade första dagen igår! Jag jobbade från 18.00-01.00 och det kommer oftast vara dom tiderna kanske 1-2 gånger i veckan, vi får se. Hur som helst gick det hur bra som helst, jag stod i kassan, serverade i baren (heheheh första gången) och tog emot kunder som spelade biljard osv.

Jag ville bara ge er en mer update hur det ser ut eftersom att jag oftast skriver ba ”nu ska jag jobba då och då”, men nu vet ni vad jag jobbar med! Och sen får jag oftast frågan varför jag inte har bloggen på heltid om jag nu tjänar så bra på den. Dels för att jag tycker att det är så ensamt att blogga, jag sitter typ själv hela dagarna då och jag får lite smått panik. Man har liksom inte några kollegor eller rutiner. Jag tycker dock om att vara ensam ibland och gillar ej rutiner haha så därför är det skönt att blanda av lite. SEN så kan det gå en hel månad utan inspiration och samarbeten, så alltså ekonomiskt sätt är det inte alltid ett säkert kort, om ni hajar vad jag menar?

1 kommentar

  1. september 9, 2016 / 19:05

    Åh vad kul med ett nytt jobb! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv