Perfect jeans

BeFunky_IMG_9923.jpg

BeFunky_IMG_9924.jpgJeans från ginatricot, 499 :-

Dem är ju så fina!! Dem sitter perfekt också, kommer bli så fina till våren när man är brun och med vita låga converse. Imorgon kommer det upp ett inlägg på hur dem sitter! Jag går i skolan 8.30-15.30 sen jobbar jag 17.00-21.00… Men jag har fixat tidsinställda inlägg åt er så ni vet.

Nu ska jag köra lite rumpövningar här hemma  Jag har gått upp ½ kg på en vecka förresten, ganska bra och lagom. Jag ska ju fortsätta med näringsdryckerna i 3 veckor till så.

 

8 Kommentarer

 1. Johanna
  februari 3, 2014 / 19:30

  Skulle bli så sjuuukt glad om du svarade på detta. Vart kan man köpa sånna / liknande näringsdrycker? Går det att köpa i affären eller måste man få dom utskrivna av en dietist? skulle bli sjukt tacksam om du tog dig tid att svara. du kan svara direkt här eller på min mail! är underviktig o desperat att gå upp o vikt så funderar på att prova dom näringsdryckerna :)

  • februari 3, 2014 / 19:32

   Gå till en dietist, man måste få recept av dietisten! Man kanske kan köpa liknande på apoteket eller life typ men jag rekommenderar att boka tid hos en dietist, det kommer hjälpa dig jättemycket! :)

 2. februari 3, 2014 / 20:02

  Kan inte du göra ett inlägg om hur du tjänar pengar på din blogg? :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv