New in

BeFunky_IMG_9912.jpgBeFunky_IMG_9916.jpg

 

Primer (HÄR) : Det var väl på tiden att jag köpte mig en primer! Sminket håller ju sig bättre samt blir jämnare om man har en primer som grund. Loréal’s var väldigt bra, jag tänkte börja med den innan jag lägger pengar på en dyrare. (jag kanske lägger upp ett inlägg om den)

Mascara (HÄR): Jag har ju använt Loréals telescopic ett tag nu, jag rekommenderar den verkligen!! Den ger långa och tunna fransar.

Brun utan sol (HÄR) : Haha ah, nästan allt jag köpt idag är ju från Loréal, den här krämen är jäättebra!!

Ögonskugga: Jag testade en väldigt rödbrun ögonskugga häromdan och den fick verkligen min ögonfärg att se skarpare ut (jag har gröna ögon). Men den var lite väl röd tyckte jag så köpte den här som är brun glittrig med lite röda nyanser.

6 Kommentarer

  • februari 3, 2014 / 14:22

   Jag brukar duscha först och skrubba mig ordentligt i duschen med skrubb handskar. Sen tar jag på och smeter in ordentligt och ligger still i typ en timma :)

 1. februari 3, 2014 / 15:06

  Super härlig blogg! Kika gärna in min och tipsa om vad jag kan skriva om. Kram!:)

 2. februari 3, 2014 / 16:27

  Jättefin blogg du har, följer den dagligen och tycker den är grym! Helt klart min favoritblogg!

  Du som har gröna ögon, vet du några andra färger som är snyggt att ha till det? Har nämligen oxå gröna! :)

 3. E
  februari 3, 2014 / 17:47

  just den primern är mer till för att få en skimrig bas, så för att hålla sminket hela dagen är den kanske inte bäst :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv