Gellack

c800x498

 

1. HÄR, 480 kronor           2. HÄR  , 469 kronor         3. HÄR , 599:-

Jag ska beställa hem ett sånt här gellack startkit, vilket jag ska beställa har jag inte bestämt mig för än. Men jag tycker det är värt att lägga ut dem pengarna, speciellt på sommaren då man badar, solar osv. Då håller ju de vanliga nagellacket sig aldrig, så det här är behövligt! Någon som kanske har testat eller har ett hemma? Tips tack! 

8 Kommentarer

 1. februari 3, 2014 / 23:35

  Jag har depends gellack! Är supernöjd verkligen! Det står att det håller upp till tre veckor men jag har haft omgångar då det har hållt långt över tre veckor. Det enda som inte är roligt när det håller så länge är ju utväxten.. Men absolut prisvärt och väldigt enkelt att använda :)

 2. februari 4, 2014 / 05:18

  Jag har det från depend, sjukt bra!!

 3. februari 4, 2014 / 10:16

  Den från Nelly är nog inget bra val, det ser ut som lampan bara är för ett finger?! Det kommer ta jättelång tid då, men har hört att Depend är riktigt bra iallafall :)

 4. Jennifer
  februari 4, 2014 / 11:02

  Detta är det absolut värsta du kan utsätta dina naglar för! Det är absolut inte bra att hålla på med Gel hemma om man inte är utbildad.
  Man kan skada naglarna jätte mycket om man gör fel. Det är absolut värt att gå till en utbildad nagelteknolog . Vissa får permanenta skador efter det här!

  Vill inte låta som en sur tråkig tjej nu och du får så klart göra som du vill men detta är inte bra :)

 5. februari 4, 2014 / 16:27

  Jag har det från Depend, och det är jättebra!
  Det går snabbt, är enkelt och det blir skitsnyggt. Finns ju massor med färger att
  välja mellan. Så tipsar om Depend! :)

 6. Rebecca
  februari 4, 2014 / 21:00

  Hej, jag har testat den ”förpackningen” och jag tyckte den var jätte dålig, det åkte av hur lätt som helst. Vanligt nagellack håller bättre!

 7. februari 5, 2014 / 21:26

  Hej!
  Går en linje och utbildar mig till nagelterapeut så är ganska van vid gellack, dock använder vi lite ”riktigare” lack och lampor ä de man kan beställa. Tänkte bara tipsa om att det kan vara superbra att köpa lite verktyg så att du kan ”preppa” innan, alltså trycka ner nagelbanden bla, annars kan lacket bli jättefult om de kommer på de överväxta nagelbanden. Också är det bra att tänka på att kapsla in nageln, alltså ta lack på själva kanten på nageln (längt ut vid fingertoppen) annars kan de ramla av efter bara någon dag. Och om du ska ta bort gellacket någon gång ska man först fila ner det så långt det går och sedan lägga naglarna i ett ”bad” med removern så går det bort mycket lättare!

  Hoppas jag hjälpte lite i alla fall, hör gärna av dig om det är något du undrar, älskar dig blogg!
  Kram på dig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv