tips: nutri color creme

Jag älskar dessa hårbomber, dem är superbra! Det finns för massa olika hårfärger, jag hade denna fast i röd när jag hade rött hår och den funkade superbra. Så om du är trött på att solen bleker ditt hår och du måste färga håret tusen gånger så köp en sån här istället! Det är som en slags hårinpackning/toning man har i håret i cirka 3 min fast jag har i typ 10 min.
 
Den ser röd ut på bilen men det är en mörkbrun färg.
 

3 Kommentarer

 1. juli 18, 2013 / 13:04

  Testa och ha i bomben under en natt istället resultatet blir 10grr bättre!! :D

 2. Annie
  juli 18, 2013 / 18:09

  Färgar den håret eller är det bara För att behålla Färgen på håret bättre? Hoppas du Förstår hur ag menar, svara gärna i ett inlägg :d

 3. Anonym
  juli 18, 2013 / 20:40

  hur får du så många läsare? :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv