Fredag

Hejsan, jag vaknade för några timmar sen och ska alldeles strax åka iväg till jobbet, ska jobba hela dan. Medans ni andra kan njuta av det fina vädret…. Ikväll ska vi iaf planera resan, åååh jag bara känner i magen hur bra detta kommer bli!! Jag funderar på att ta med datorn så jag kan blogga direkt därifrån någon gång om dagen? Puss
 
bild från turkiet
 

4 Kommentarer

 1. Kallemedkollen
  juli 19, 2013 / 16:45

  Har din pojkvän slickat dig?

 2. emilia
  juli 19, 2013 / 16:51

  har du en lillesyrra? isåfall, kan du lägga upp bild på er 2?

 3. juli 19, 2013 / 17:07

  Hej jätte fin blogg du har! Det skulle vara kul om du kunde kika in på min blogg! Skriver en del tips,mode, vardag m.m hoppas du har en jätte bra sommar! Allt bra med dig? :)

  Kram

  (Btw jätte snygg bikini!)

 4. Matilda
  juli 31, 2013 / 06:28

  Vart är din bikini ifrån?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv