Rhodos

Vi har bestämt oss för att åka till rhodos, men frågan är.. vilka platser ska man besöka?! Jag vill gärna ta fina bilder och besäka fina platser, så har ni några tips på det? Vi vill gärna veta bra resturanger, shoppingställen osv. Det är nog bäst om vi tar reda på massa sånt innan man åker så man vet och inte yrar runt sen därborta. Så kommentera gärna om ni varit i rhodos och berätta lite kort om vilket hotell ni var på, om det var bra osv osv.! :)
 
 

4 Kommentarer

 1. juli 18, 2013 / 11:10

  Hallå du går ju handel och administration? Hur är plugget där? Är det typ mycket plugg och svåra kurser?

 2. Ellen bygdén
  juli 18, 2013 / 12:43

  Åk på båtresa över en dag! Man fick se så sjukt mycket fint! Och inte partybåt för då ser man inget fint haha, utan nån lite mindre båt!! De finns massvis vid hamnen så kolla runt lite hittar ni garanterat något!

 3. juli 18, 2013 / 19:12

  Jag har varit i Rhodos några ggr. Ett tips är att åka in till gamla stan! Där säljer dem alla möjliga saker, både billigt och dyrt!

 4. Anonym
  juli 19, 2013 / 21:17

  Bilden är från zakynthos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv