Shopping

Hello! Idag tänkte jag köpa lite grejer till Turkiet, typ vattenkamera osv. Det slutade med att jag hittade bikboks rea och sen en tröja inne på Gina hehe.. Jag tänkte klippa mig, färga håret, fixa naglarna och kanske göra fransförlängning innan Turkiet så man blir lite fin! Någon som har tips där man kan göra fransförlängning billigt och bra? Måste dessutom köpa löshår, så har någon tips på vart man köpa billigt, äkta löshår också haha? Med clips!
Puss

4 Kommentarer

 1. Anonym
  juni 10, 2013 / 20:49

  på attetyd finns det rätt bra, för 990 med clips!

 2. Anonym
  juni 13, 2013 / 22:01

  åååååh vart är ditt "phone safe" ifrån!? svara gärna snabbt jag ska utomlands om någon dag bara!!!!!!

  Svar:
  kjell & company!
  Emilia Angergård
 3. Anonym
  juni 15, 2013 / 18:09

  Villa familjer ska du åka med?:)

 4. Rodin
  juni 22, 2013 / 11:23

  Jag har varit där:p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv