hiss & diss

Diss: Synliga bh-band.
Jag dissar synliga bh-band, på sistonde har jag börjat störa mig på det jättemycket och tycker det är skit fult! Okej om man har ett löst vitt linne och sen neonfärgad bh under, det tycker jag är snyggt men nä inte när man har typ en tubtopp,klänning eller tröja med öppen rygg och så syns bhn!
 
Tog någon bild från google haha..
 

Hiss: Free bra.
När vi ändå är inne på det där med bh så hissar jag free bra! Jag använder min typ jämnt, så jäkla skön och bra! Dock så får man världens fulaste tuttar med den, men skitsamma haha.
 
Förresten så tänkte jag berätta en sak, kan ni gissa vem som handlade utav mig på coop idag? Jo han i se upp för dårarna haha (pappan), jag vart så himla chockad och satt och glodde på honom som ett fån haha. 

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv