Sea planet resort i Manavgat, Turkiet.

Åh, bara typ 11 dagar kvar tills jag, adam, min familj + en annan familj från skåne åker iväg till Turkiet! Jag längtar så himla mycket så jag döööör, jag längtar tills jag kan shoppa massa olika märkessaker för billiga priser haha och jag skiter fullständigt i om det är fejk! Någon som har varit i Manavgat och vet ett bra ställe?! Kommentera då!
 
Vårt hotell.

 

5 Kommentarer

 1. juni 11, 2013 / 14:02

  Fy vad härligt det ser ut!

 2. rebecka
  juni 11, 2013 / 20:36

  Det finns ett litet ställe i Manavgat som jag var i förra året, där fanns det ett ställe som hette Ullared, nån kilometer därifrån var det jättemycket fina smycken och kläder till riktigt bra priser

 3. Anonym
  juni 15, 2013 / 23:25

  Vilka familjer är det du ska åka med?:) vill bara kolla om de är en jag känner som ska med!:)

 4. juni 17, 2013 / 23:24

  åh vilka härliga bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv