träning ger resultat

Vill ni veta en sak? Jag har gått upp 1 kg, 1 kg närmare mitt mål, 1 kg mer som faktiskt gör skillnad för mig. Jag är så himlans glad, detta får mig bara att vilja kämpa mer, att nå mitt mål liksom! Jag försöker få min drömkropp jag alltid velat ha, och jag kommer bara närmare och närmare för varje dag! :D Jag skulle vilja gå upp minst 7 kg mer ungefär, dem får gärna sätta sig på mina ben,rumpa och armar.. då är jag nöjd! Vad är ert mål?
Gammal bikini från H&M

5 Kommentarer

 1. Anonym
  mars 14, 2013 / 14:03

  Grymt jobbat! Jag är kille och försöker gå upp, legat på kaloriöverskott och på hårdträning i ca 1 månad snart och nu börjar vikten äntligen ge med sig! :D Gått upp 1kg och är överlycklig haha. Keep it up

 2. Anonym
  mars 14, 2013 / 14:03

  Grymt jobbat! Jag är kille och försöker gå upp, legat på kaloriöverskott och på hårdträning i ca 1 månad snart och nu börjar vikten äntligen ge med sig! :D Gått upp 1kg och är överlycklig haha. Keep it up

 3. Anonym
  mars 14, 2013 / 20:24

  Vad väger du nu och vad är din mål vikt?

  Svar:
  jag väger 48 och vill väga 55
  Emilia Angergård
 4. mars 15, 2013 / 08:01

  Jag har inte riktigt något vikt mål, utan snarare så att jag vill ligga på en låg fettprocent bara, skulle vilja ligga runt 7-12 % så att musklerna syns ordentligt,(sen är väll inte det jätte hälsosamt för en tjej menmen) väger för nuvarande 60 kg. och sist jag kolla hade jag en fettprocent på runt 22%.

 5. juni 18, 2013 / 00:03

  Du har verkligen en otroligt vacker kropp!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv