inspiration 14/03

Under dem senaste 2 veckorna har allt gått så fort, jag har mått så bra, varit så glad, tränat, åt bra osv. Min depression var äntligen borta, tänkte jag.. men idag kom den tillbaka. Det känns som om livet är ett helvete, jag stanna hemma från skolan idag, allt verkar så tyst, dramatiskt och det känns som att alla är emot mig. Det känns som om jag är helt ensam liksom. Jag gick en lång promenad med hunden, kolla tjejfilm, åt mat, fotade lite, lyssna  på mina favoritlåtar, såna där typiska grejer som brukar få mig på bättre humör men INGET funkade? Det känns som om livet helt plötsligt vart hopplöst, jag la mig i sängen och har legat där sen 13.00 idag. Jag vet inte vad jag ska göra, jag tror jag mådde bättre när våren slog till för ett tag sen, men nu har det ju blivit kallare. Kan det vara det? Inlägget jag la upp idag om hur glad jag var, var ett tidsinställt inlägg från igår. 
 
Lite egna bilder från min weheartit.
 
 

 

4 Kommentarer

 1. mars 15, 2013 / 11:04

  Jag förstår precis vad du menar, ibland faller allt och man inget hjälper. Har mått så lite då och då den senaste veckan. Va stark! Och jag måste bara säga att du har så fin kropsform, du skulle kunna vara modell! Kram^^

 2. mars 15, 2013 / 11:06

  Kroppsform*

 3. mars 15, 2013 / 17:22

  Åherregud vad fin kropp, dör typ. Önskar jag var lite längre, då min kropps skulle dras ut lite. Dina ben också. Dör. Hatar mina. Inte kul att vara 1,5 meter hahah :( Tror jag läste på din blogg någon gång om att du inte var nöjd med din kropp du hade dåligt självförtroende och så. Men gosh, SÅ FIN HELA DU ÄR!

  Svar:
  Men sluta! Du ska inte säga någonting Hedvig, du är ju så himla fin! jag är bara typ 10 cm längre än dig, så vi är nästan lika korta! Hela du är fin :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv