10 tips "tjejfilmer"

Lägger upp detta inlägg igen, det är många som frågar efter tips på filmer, här är massa bra tjejfilmer!
 
Här kommer min rangordning med tjejfilmer. Har sett ALLA tjejfilmer i världen, tro mig! Bland de bästa jag vet, FILMER! Ni har säkert sett dom flesta..
 
1. Mean girls (Alla måste ha sett denna film) så sjukt bra..
 
2. The hot chick
 
3. Bring it on! (Alla 4)
 
4. Legally blonde 1&2
 
5. Cinderella story (1-3)
 
6. 13 going 30
 
7. Princess diary (1&2an)

(
 
8. She’s all that
 
9. She’s the man
 
10. Material girls

 
Det var riktigt svårt att välja och jag vet typ 100 filmer till! Men det här är mina favoriter, riktiga tjejfilmer helt enkelt, tänkte att det kunde vara bra nu till helgen snart? Puss
 
 

4 Kommentarer

  1. Anonym
    mars 14, 2013 / 14:03

    Grymt jobbat! Jag är kille och försöker gå upp, legat på kaloriöverskott och på hårdträning i ca 1 månad snart och nu börjar vikten äntligen ge med sig! :D Gått upp 1kg och är överlycklig haha. Keep it up

  2. Anonym
    mars 14, 2013 / 14:03

    Grymt jobbat! Jag är kille och försöker gå upp, legat på kaloriöverskott och på hårdträning i ca 1 månad snart och nu börjar vikten äntligen ge med sig! :D Gått upp 1kg och är överlycklig haha. Keep it up

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv