Onsdag 13/03

Hejsan sötnosar! Idag är jag egentligen ledig så vad fan gör jag vaken nu?! Men, men. Jag startade iaf dagen med en nyttig och god frukost, love it. Sedan tänkte jag köra ett litet träningspass här hemma eller så drar jag till gymmet! Jag ska iaf först kolla på senaste pll avsnittet. Senare ska jag fixa ihop ett inlägg med lite träningstips osv. Förresten så tänkte jag beställa hem lite tandblekning, och olika skönhetssaker om jag hittar! Så det blir väl ett sånt inlägg senare också, håll utkik babes! :) ♥
 
Min klacksko bild har spridit sig nästan överallt nu, blir lite smått irriterad på dem på weheartit som lägger upp den igen som om det vore deras bild liksom. Jag ångrar mig att jag inte skrev mitt namn, men jag hade ingen aning om att den skulle bli så känd då haha? Jag tycker det är så fult med en text mitt i bilden, men what to do? Jag borde börja med det kanske..
 
Nyttig frukost: Banan, keso, Advokado, ägg, knäckemacka med ost, äpple mandarin och päron juice & sedan kaffekoppen som kanske inte är så nyttig men väldigt behövande!!

1 kommentar

 1. Anonym
  mars 13, 2013 / 13:12

  Vilken hemsida kollar du pll på?

  Sidan jag brukar kolla på har inte lagt upp avsnittet än, tack!

  Svar:
  Hittar tyvärr inte själv :(
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv