Träning

Hej! Idag har jag gymmat, det känns så jävla skönt att vara igång med träningen. Jag har redan fått resultat och det går skit bra nu! Jag har börjat äta sjukt mycket på sistonde också, vilket förmodligen kommit med att jag tränar. Jag äter väldigt mycket ägg, pasta, kött, keso och så dricker jag mitt protein pulver varje dag. Om jag inte orkar åka till gymmet så tar jag ett pass hemma, det finns massvis olika sätt att styrketräna på hemma! Vill ni att jag tipsar lite om några? Alla får in ett träningspass, det räcker med en kvarts styrketräning hemma så lovar jag dig att du kommer ha träningsverk nästa dag och en kvart hjälper verkligen! Det gäller liksom att hålla igång träningen, annars kommer man ingen vart liksom.
 
Lägger upp denna bild igen, så sjukt att den fick över 23000 likes & 350 kommentarer på instagram -> @heelsfashion

2 Kommentarer

 1. Stephanie
  mars 12, 2013 / 19:28

  Jag verkligen älskar din blogg!! Du är så underbart vacker och du inspirerar mig med så många olika saker. Vill jätte gärna ha träningstips som du frågade om här över!

  Sluta aldrig blogga! Har börja läst din blogg varenda dag nu. Du är grym!

  Svar:
  åh tack! Vad glad jag blir :D Ja jag ska fixa lite träningstips!
  Emilia Angergård
 2. Träning
  mars 12, 2013 / 20:37

  Hej, ett tips är att läsa lite mer om protein pulver innan du använder det. Jag var på en föreläsning för några dagar sedan och det jag fick höra där var inte så positivt. Kolla upp vad det gör med din lever osv, det är ofta ganska farligt för levern. Ett tips är att använda kreatin, det är iallafall bättre! :) Vill bara hjälpa inget annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv