Lite sanningar om mig…

1. Jag är väldigt barsnlig, tex. pratar alltid med bebis röst till min hund, älskar barnfilmer, speciellt barbie… lol haha
 
2. Jag stör mig väldigt mycket på när folk härmar mig, men det är ändå ganska gulligt haha puss på er
 
3. Jag har värsta humöret, det går verkligen upp och ner..
 
4. Jag har inte hittat mitt rätta jag än, alltså stil osv. jag vill ändra på mig typ hela tiden… Alltså så är jag sällan nöjd.
 
5. Jag har inte insett förrens idag att jag verkligen inte har något liv, att jag inte gör något på dagarna förutom att sova och sitta vid datorn, jag insåg detta när Adam sa det idag…Jag ska börja träna, ikväll faktiskt!
 
6. Jag längtar till sommaren fast ändå inte, får lite ångest när jag tänker på hur ofta jag faktiskt blir deppig under sommaren bara för mitt dåliga självförtroende.. Alltså jag tänker typ ” åh men Adam kommer säkert se någon på stranden med en finare kropp än mig, fan vad ful jag är jämnfört med henne osv..” Haha sjukt va? Sån är jag iaf…
 
En bild från somras då jag och min kusin hoppar haha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv