Pretty little liars

Idag börjar pretty little liars igen!! Gud vad jag är beroende av den serien. Jag vet dock inte om det går på någon kanal här i sverige? Annars får jag kolla på swefilmer.se om det kommer ut idag dårå… Kollar ni på Pretty little liars? Om inte, börja kolla idag! klicka här -> http://www.swefilmer.com/browse-prettylittleliars-videos-5-date.html sedan börjar ni längst bak och fortsätter framåt. Puss! ♥
 

2 Kommentarer

 1. januari 8, 2013 / 17:04

  Svar: Ofta? Ja fyfan det är ju svinjobbigt.. och jag tror faktiskt om jag ska vara ärlig att det blivit ännu sämre sen jag blev tillsammans med Adrian. För jag trivs så himla bra med honom att jag tillslut bara kan umgås med honom utan att få den där klumpen i magen :/ Han är liksom den ända som jag aldrig känt så med.

  Svar:
  Ja men det blir ju så! Jag är med Adam jämt och det har blivit en vana för mig nu så jag känner mig helt tom utan honom haha sen får jag sådär innan jag ska träffa någon kompis som jag bestämt med typ " åh, orkar inte, vill hellre stanna hemma…" sen när man väl är med dom så känns det bra! haha skumt
  Emilia Angergård
 2. januari 8, 2013 / 17:04

  råkade kommentera med min gamla bloggadress heheh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv