Ni är bäst!

Jag vill bara säga att jag blir så glad att ni läser min blogg! Statistiken är verkligen bra nu, men blogg.se krånglar jämnt! Jag älskar själva bloggdesignen, knappt något reklam osv och så kan man designa hur man vill! Men dom som bloggar på devote och nattstad verkar ha enklare att få läsare? Jag kommer ihåg när jag bloggade på devote så fick jag kommentarer hela tiden typ! Men vad tycker ni? Kommer ni fortsätta läsa min blogg om jag byter eller ska jag ha kvar så som den är nu?
Rösta nedan ♥
 
 
 
Eftersom det vart jämnt mellan nattstad & blogg.se så handlar allt om min röst, och den får vi se vad det blir haha.. beslutångest..

2 Kommentarer

  1. Mathilda❤
    januari 8, 2013 / 20:30

    Jag tycker din blogg är jättefin som den är! Men om du ska byta portal så tycker jag att du ska byta till devote! Eller alternativt blogspot! Kram

  2. januari 9, 2013 / 18:42

    Kommer självklart att fortsätta läsa om du byter!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv