löshår

Jag har använt löshår sen… fleeera år tillbaka! Jag ÄLSKAR löshår, det öppnar upp så mycket möjligheter för olika frisyrer tycker jag. Man får längre och fylligare hår och jag som alltid haft väldigt tunt hår uppskattar att löshår finns. Sen när jag har fått för mig att färga håret till alla olika möjliga hårfärger så är det så simpelt att beställa hem löshår i den färg man önskar.

Jag har senaste åren haft tejp löshår, vilket jag verkligen kan rekommendera. Det är väldigt skonsamt för håret och smälter så fint in. Nu har jag tagit ut allt mitt löshår och kommer köra med clip in då och då. Typ när det är någon speciell middag eller fotografering kanske, bara för att få lite fylligare hår och kunna styla det snyggt. Jag har oftast bara 2-3 sektioner i, det brukar räcka (för har som sagt TUNT hår) och då blir det precis lagom med fyllighet. Jag har chokladbrun ish, och det är alltid det jag beställer när jag beställer löshår. På senaste har jag blivit sugen på att färga håret rött? Det känns som en riktigt höst hårfärg som många färgar sitt hår till just nu!

Pozehair har ett stoooort utbud med löshår och hårförlängningar, ni kan hitta verkligen allt från clip in, Tape on löshår till Hårträns. Här kan ni beställa hela kitet med löshår, eventuella tillbehör, stylingverktyg, borstar och hair care. Dom har även olika guider på sin hemsida där ni ser hur man sätter i löshåret, exempelvis om ni vill sätta in Tape On löshår hemma själva (rekommenderat att någon vän hjälper dig). Ni kan även se en färgkarta med alla deras olika nyanser på löshår (det finns verkligen för alla), är ni fortfarande osäkra kan ni be om råd eller få hem en färgring. Och ja, dom har expressleverans! Titta in här för att se deras löshår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv