Företagsfinansiering

Inlägget är i samarbete med Capcito.com

Det kan vara svårt att starta eget företag och även driva ett eget företag. Men under Corona pandemin har otroligt många startat små företag och jag älskar det! Det kan däremot vara svårt att få ekonomin att rulla, speciellt i början och corona gör det inte heller så mycket lättare…

Capcito erbjuder flera bra tjänster för företagare, bland annat så erbjuder dom företagslån. Ett företagslån man exempelvis ta i start för att komma igång med sitt företag/göra inköp m.m. Hos Capcito får ni pengarna direkt, inga dolda avgifter och ni kan betala av när ni vill.

Förutom företagslån kan man även få hjälp med utskick av fakturor. Ni kan alltså slippa skicka ut påminnelser och få pengarna direkt för era fakturor. Något jag ibland tar hjälp med när jag har problem med att mina kunder inte betalar sin faktura i tid. Då blir det som en irritationsmoment att hela tiden behöva skicka ut påminnelser när man egentligen kan lägga sin tid på att bygga upp företaget mer. Eller vad tycker ni?

Vill ni få mer information så kika in på capcito.com hemsida och läs mer där. Ni kan även få skräddarsydda erbjudanden för just ditt företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv