Bygga hus

Hus – ”Camilla”

Nu tror ni säkert att jag och min pojkvän ska bygga hus men icke ännu. Det kommer förmodligen inom en snar framtid men just nu får man bara drömma sig bort så länge. Så nu tänkte jag skriva ett inspirerande inlägg om fritidshus. Jag har alltid tyckt att fritidshus / poolhus är så otroligt charmiga, det är väldigt amerikanskt. I varje amerikansk film i princip så hade man sett att dom har poolhus el. liknande. Där dom gör sina hobbys, kanske målar konst eller har poolparty. Det är även perfekt för gästerna att bo i ett fritidshus så dom får lite privacy om man t.ex. är en stor familj. Jag vet även att många stockholmare bygger dessa små hus på sina tomter för att sedan hyra ut till studenter/ungdomar. Det är perfekt att tjäna extrapengar på det, om man ändå har möjlighet och utrymme för det så att säga. Eller vad tycker ni? Är det inte ett smart sätt att få in extra cash? Hur som helst så är det en investering i sig att bygga isolerat attefallshus.

 

Hus – ”Melissa”

Modulhus.se har massvis av olika alternativ att välja bland, jag tycker det är så roligt att sitta och kika på alla valmöjligheter. När man har klickat på respektive hus man är intresserad av så kan man sedan börja med det roliga. Du kan skräddasy ditt egna fritidshus, man går igenom allt steg för steg på deras hemsida. Du lägger till eventuella extrakvadrater, sedan val av tak, fasadpanel, golv m.m. Du designar liksom hela huset själv och får sedan en offert på dina val skickade till dig. Om ni klickar er in på deras husbyggare så får ni upp fler alternativ, även på olika typer av villor! Och sen är det bara att börja bygga och få det precis som ni själva vill ha det.

För övrigt så hjälper modulhus även till med bygglov, montering osv. och du kan även flytta in direkt efter leverans! Dom gör allt från att bygga ert hus i deras fabrik till att leverera det till er tomt. Hur smidigt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv