billigare julklappar

Inlägget är i samarbete med plusshop.se

Hej babes, hoppas ni haft en fantastisk dag! Nu är det redan snart julafton, gud vad tiden går fort nu. Julen är bara runt hörnet och det är faktiskt exakta 8 dagar kvar till julafton. Har ni börjat bli klar med julklappar ännu? På tal om julklappar så tänkte jag berätta om ett tips till er som vill spara lite pengar till jul. Hos plusshop.se som jag nämnt tidigare här på min blogg och instagram, så får du upp till 80% rabatt på tusentals produkter som medlem. På deras hemsida så kan du shoppa julklappar/presenter till vilken familjemedlem eller vän som helst. Det finns allt från elektronik till kläder och skor. Jag kan bläddra runt på deras hemsida i timmar, då det är allt i ett.

Som ni vet så var jag och min pojkvän på Kreta för någon månad sedan. Vi tränade, fotade, hyrde bil och åkte runt bland olika hotell och byar. Det var så mysigt men det kan också vara lite krångligt att leva i en resväska sådär när man samtidigt vill hålla vissa rutiner som man har hemma. Men tack vare mina super bra köp hos plusshop.se så löste det sig ganska bra! Dessa 2 produkter nedan räddade hela min vecka då det var så smidigt!

InnovaGoods Ashtanball Yogaboll

En yogaboll där det även ingick en pump. Det var super enkelt att ha med sig den i resväskan och pumpa upp bollen på 5 minuter. Och sen dessutom få träna vid poolen, havet och berg var så otroligt rofyllt. Ordinarie priset är 449 kr och medlemspriset är 249 kr så alltså sparar man 200 kr hos plusshop.se. Så om du känner någon nära dig som älskar yoga eller pilates så är detta perfekta julklappen till hen! Eller bara en push / nyårslöfte till dig själv.

Mini blender 139 kr

Den här är helt klart min favorit. Jag gjorde så många goda smoothies och milkshakes med denna under vår resa. Jag gjorde allt från banan smoothie till hallon milkshake! Om ni kikar på min instastory så kan ni även se en liten tutorial när jag gör min favorit baileys drink. Den är dock super enkel, man har bara i is, mjölk och lite baileys, det är verkligen såå gott! Jag kan dricka det varje dag men då blir man nog en alkoholist haha. Med blendern ingår det även en laddare som du enkelt laddar upp blendern över natten och sen är den redo att användas under hela dagen! Det kan inte bara vara jag som är besatt av fruktiga smoothies när det är varmt? Jag funderar lite på vad man kan hitta på för rolig drink nu under jul.. Någon chailatte milkshake? Omg vad gott? Jag kommer lätt ge bort blenders i julklapp till min familj, dom kommer bli så glada! Bästa julklappen och väldigt billig, bara 139 kr.

 

Här är några märken hos plusshop som är bra och uppskattade julklappar att ge bort: Nike, Sony, Calvin Klein, Gucci och Beyonce. Jag tänkte även tipsa om andra produkter som är riktigt bra julklappstips. Se nedan:

Till honom:

1. Urbanista Paris Bluetooth Hörlurar, trådlösa hörlurar som är perfekta till träning eller arbete!
Normalpris: 999:-
Medlemspris: 749:-

2. Man’Stuff Double Act Set, det fanns massa olika typer av set att välja mellan. En perfekt julklapp att ge bort när man inte riktigt vet vad man ska ge eller kanske till julkalendern?
Normalpris: 69:-
Medlempris: 49:-

3. Adidas Questar Ride – Svart, ingen får nog av skor! Dessa var också så snygga.
Normalpris: 699:-
Medlemspris: 449:-

4. Versace Eros Flame – Eau de Parfum 100ML, så lyxig design och parfym går alltid hem som julklapp!
Normalpris: 729:-
Medlemspris: 549:-

 

Detta är bara 4 tips bland tusentals produkter som ni kan välja bland hos plusshop. Du kan i princip köpa alla julklappar här till hela familjen, till din pappa, mamma, bror, syster, pojk-flickvän, kompis osv. Något ni även inte får missa är deras utbud på skönhet och makeup, det finns jättemycket märken på smink att välja bland. Så in o kika! Lite tips på julklappar till henne kommer här: Fotfil, parfym, träningsskor, bodylotion, plattång, locktång m.m. Jag tror ni kommer hitta något. Nu blev jag själv jättesugen på att shoppa julklappar, det är ju trots allt bättre att vara ute i god tid. Speciellt med tanke på dessa coronatider då alla säkert kommer beställa online.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv