Hemstäd

Inlägget är i samarbete med stadalliansen.se

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra och är taggade inför helgen. Vi sitter just nu på Kreta för en veckas jobb här borta, mer om det kommer i nästa inlägg!

Jag och Fabian jobbar otroligt mycket vilket gör att vi inte har så mycket tid att plocka och städa hemma. Detta är otroligt påfrestande för oss båda då vi aldrig hinner få det kliniskt rent så att säga. Vi försöker hela tiden att hålla det rent emellanåt och dammsuga m.m. Men när man har två stycken jobb och är egenföretagare så räcker tiden oftast inte till. Sen så gör det även inte bättre att man har en stor golden retriever hemma som fäller en miljon hårstrån om dagen.

Om du är från Göteborg och känner att du som oss också har fullt upp hela veckorna så kan ni få hjälp av städalliansen. Dom kör allt från hemstädning till flyttstäd. Om ni kikar på deras hemsida kan ni läsa mer om dom och även deras otroligt bra betyg och omdömen från tidigare kunder. Du fyller enkelt i deras formulär online med dina uppgifter och får snabbt en offert. Förutom att du får ett skinande hem så får ni även så mycket mer tid till annat. T.ex. hoppy, hitta på mer saker med familjen på helgerna eller bara kunna chilla i soffan och se serier utan att känna den där ångesten att man måste städa. Har ni haft hemstäd någonsin hemma? Jag vet att det är mer vanligt än vad man faktiskt tror! Och jag själv är så sugen på att ha hemstäd men än sålänge hinner vi med sysslorna. Vi får se om några år när man har barn, ännu mer företag och där omkring haha.

Men kika in städalliansen och få en kostnadsfri presentation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv