Företagslån

Inlägget är i samarbete med https://foretagslan.io

Godmorgon, hoppas ni har haft en fin start denna höstiga onsdag hittills. Jag blir som mest produktiv på hösten, jag får nya idéer och blir mer kreativ. Det är förmodligen för att på sommaren vill man vara ute i solen och göra saker med vänner, t.ex. bada och sola osv.

På tal om kreativitet och produktivitet, så finns det så många där ute som vill starta eget företag. För att kunna starta ett företag krävs en affärsplan, viljan och tiden. Men inte bara det utan oftast krävs det även ett kapital. Alla har inte ett kapital eller så kanske man inte vågar ta av sparpengarna till en idé. Det finns många risker i att starta företag och den största anledningen till att många inte väljer att bli egenföretagare är just pengar.

Men visste ni att dom flesta egenföretagare idag har tagit ett företagslån? Det kan vara av en familjemedlem eller bank. Jag ser bara positivt med det om det gör att man kan få förverkliga sin dröm och komma igång. Entreprenörskap har alltid inspirerat mig och jag kommer alltid vara fascinerad över alla dessa personer som från en idé bygger upp något stort. Har ni en idé? Eller affärsplan men inte ett kapital?

Hos foretagslan.io kan du jämföra mellan alla olika företagslån, du fyller enkelt i hur mycket du vill låna och får då upp flera olika alternativ. Just för att du ska slippa gå in på alla banker individuellt och söka, vilket tar längre tid och du får massa onödiga kreditupplysningar. Mitt inlägg är inte på något sätt en uppmaning att söka ett lån, så ni inte bara klickar in nu och ansöker om ett spontant.

Det är viktigt att man har en affärsplan och verkligen tror på sin idé, tänk igenom noga. Vad är ditt mål? Har du någon som exempelvis kan hjälpa dig med lite småuppgifter i början? Oftast driver man företaget själv men det kan vara skönt att veta att man har någon annan att luta sig emot då och då. I början när man inte har så mycket kapital så kan man ta hjälp av exempelvis en vän eller familjemedlem.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv