Företagarna

Inlägget är i samarbete med företagarna.se

Som ni vet så driver jag ett eget företag sen 2014 och får ofta frågor kring det. Det är inte alltid lätt att veta exakt hur man ska gå tillväga om man vill starta ett företag och den svårare delen är att sedan driva det. Jag säger inte att jag tyckte det var lätt i början, jag fick sätta mig ner och läsa på och då var jag ca 17 år när jag startade mitt företag. Men bestämmer man sig för att man ska lyckas så gör man det, laws of attraction mer eller mindre.

Hos företagarna.se kan ni hitta mängder av information kring just att driva egen verksamhet. Dom har även alla möjliga olika typer av hjälpmedel, allt från det juridiska till det praktiska. Du kan t.ex. få unika medlemserbjudanden, som underlättar och hjälper dig i ditt företagande.

Något annat som jag tyckte var väldigt bra och smidigt hos företagarna är att du hittar även mallar till t.ex. anställningsavtal, sjukanmälan m.m. Även om du känner dig osäker kring köplagen, aktiebolag osv. så finns även det svar på detta under ”Juridik” på deras hemsida. Jag var osäker på hur man fakturerade i början och kan tänka mig att många känner likadant. Det finns även svar under ”Fakturering för enskild firma?”.

Det skulle vara roligt att veta era tankar kring företagande, om ni tycker det verkar lätt eller svårt. Och om det hade varit lätt och ni fick svar på alla era frågor, skulle ni då våga starta ett företag? Jag tycker sånt är väldigt intressant Blir du medlem hos företagarna.se så får du:

– 3 månaders fri försäkring
– Rabatter och förmåner
– Fri juridisk telefonrådgivning
– Arbetsgivarhandboken
– Nätverk och evenemang

Detta är ett väldigt bra erbjudande och trygghet speciellt för den som känner sig lite osäker kring företagande. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv