Experiment

Inlägget är i samarbete med fyndiq.se

Det är så himla roligt att ni uppskattar dessa typer av inlägg. Och jag tycker det är bra att det blivit mer öppet att prata om just sex osv. Man lär ju sig bara mer kring det och det kanske hjälper någon som känner sig lite osäker. Det är ett så himla tabubelagt ämne vilket jag inte förstår riktigt varför. Eller det är ju väldigt intimt men samtidigt så tycker jag inte att det är något att skämmas över.

Eftersom att jag är kvinna och typ minst 70% av mina följare är kvinnor också så ska jag tipsa om lite sexleksaker som tillfredställer OSS. Detta är något jag och mina kompisar kan prata om ibland, har man en dildo hemma? Eller en vibrator? Hur ofta använder man den och vad föredrar man?

Satisfyer pro 2 next generation

Den här är riktigt populär, jag ser och läser om den överallt i tjejgrupper osv. Man har ju minst 1 person i sitt kompisgäng som har denna hemma. Jag gav en sån här till min vän i födelsedagspresent, bästa presenten ju haha!

Vibrerande silikon tunga – 7 hastigheter

När jag bläddrade igenom fyndiq’s sexleksaker så fastnade jag för denna. Liksom jag tycker rubriken säger sitt, silikon tunga i 7 hastigheter? Jag har dock aldrig hört talas om denna, har ni? Den måste ju vara bra!

Om ni beställer något sexigt från Fyndiq så är ni alltid anonyma och det syns t.ex. inte på paketet vad det innehåller på något sätt. Så ni är safe! Jag tycker ni borde göra som mig och skrolla igenom lite kring deras utbud, det finns så mycket roligt och spännande! Och jag lovar att ni kommer hitta något som kan vara för dig, din partner eller båda er. Snart kommer en kall höst, då är det perfekt att experimentera lite, tända lite ljus m.m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv