moyana corigan

inlägget är i samarbete med moyanacorigan.se

Nu tar vi ett litet inspirations inlägg om ekologisk hudvård. Brukar ni använda det? Eller har gjort eller funderar på att börja med? Framförallt nu till sommaren är man ju extra känslig när det kommer till sol, bad m.m.

Vi kan börja med till exempel mineralpuder som jag ääälskar. Det är ju det bästa som finns nu på sommaren, det är lätt och lent mot huden. Det ger det där lilla extra glowet och täcker lagom.

Mineral Bronzing Powder, Beach Babe
Beach Babe Bronzing Powder är ett 100% naturligt solpuder baserad på fransk naturlera som lugnar huden. Mineralerna i pudret neutraliserar bort de röda tonerna och ger lagom med lyster för en naturlig effekt. Pudret kan även användas för contouring för att framhäva ansiktsdragen.

Detta är något jag kan tänka mig ha hela sommaren. Bara ha mascara, lite mineralpuder och sen inget mer typ. Fan va skönt ändå! Samtidigt som man vet att det man har i ansiktet är ekologiskt och bra för huden.

Sen har vi även mineral foundation som också är ett super bra alternativ till varma sommarkvällar. Det är också väldigt lätt täckande men lite mer än mineralpuder. Man kan även kombinera båda två såklart. Jag läste även nu på Moyana Corigan’s hemsida att deras mineral foundations har solskydd i sig, hur bra är inte det nu när det kommer vara 30+ grader och sol? Det värsta jag vet är att bli röd och bränd i ansiktet, och ni vet när man ska ha lite dagsfest, eller vill vara extra fin på båten ute i sjön och så blir man illröd senare på kvällen. Haha jag kan inte sminka mig alls då, så solskydd är så viktigt.

Valery Vain 07 – Tan
Valery Vain Mineral Foundation består av 100% rena mineraler i puderform som täcker rodnader och blemmor, jämnar ut huden och dämpar glansig hy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv