Sexleksaker365

Inlägget är i samarbete med sexleksaker365.se

Let’s talk about sex. Eller vi går in lite mer på vad man kan göra för att krydda till sexlivet. Jag tänkte ta fram lite olika alternativ från sexleksaker365’s hemsida till er. Hoppas ni uppskattar det!

Underkläder

Aim to tease – bodysuit / Down to flaunt – bodysuit

Sexiga underkläder tycker jag personligen alltid hjälper självkänslan och det blir automatisk lite roligare. Det är något som är enkelt och inte så ansträngande att sätta på sig något extra sexigt under klänningen tex. Och sen blir det som en liten överraskning i slutet av kvällen.. Hos deras hemsida kan ni hitta mängder med olika alternativ. Allt från bodysuits till korsetter.

Massage olja

Fruity lover massage apricot/orange oil / Erotic massage oil – lavender

Detta blir 2 flugor i en smäll, föreslå att massera varandra. Sexleksaker365 har massvis av olika massage oljer som passar alla. Ryggmassage eller helkroppsmassage är också väldigt lätt att ge som förslag när sexlivet är still. Olja ger det även lite mer känsla och det blir lättare att massera. Vissa massage oljer är även lusthöjande. Frågan är vilken doft man gillar mest, det kanske är individuellt från vad man gillar själv. Man får tänka på ett gott doftljus som man gillar och gå efter den lukten kanske? Eller sin favoritparfym.

Appstyrd sexleksak

Det här är ju bara så kul, förstå vad kul (eller inte haha) att ge sin partner kontrollen över en sexleksak med hjälp av en app. Detta är ju bara en kul grej men kan såklart vara sexigt samtidigt.
Magic motion kostar 575 och den stimulerar klitoris och vagina.
– Styrs enkelt via en gratis app
– 7 olika vibrationsmönster
– uppladdningsbar

Har ni testat detta? Det enda jag tänker på är den där komedi filmen som jag inte kommer på just nu vad den heter. Den är iaf så rolig och då skämtar killen med denna vid en middag och ända sen dess har jag lite trust issues när det kommer till just sånt här. Haha men kan vara roligt att testa!

Sexleksaker365 har över 5000 produkter som passar alla, du är även anonym när du beställer så ingen kan se att du beställt sexleksaker. Det är dessutom snabb leverans!

1 kommentar

  1. juli 17, 2020 / 09:48

    Toppenfint inlägg men det hade varit ännu bättre om du kunde länka vårt namn till vår sida?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv