Stylerebel is live!

I söndags så lanserades äntligen Stylerebel.se där jag säljer Second Hand kläder för billiga priser. Ni hittar allt från skor till klänningar på Stylerebel och storlekar från XS-L.

Anledningen till varför jag jobbat med Stylerebel är för att jag vill att fler ska handla Second Hand och bli mer kreativa. Jag ser lätt potential i plagg, t.ex. att jag kan göra om en klänning till en fin topp eller klippa av en t-shirt till en crop top osv. Alla produkter på Stylerebel är i bra kvalité och de mesta är helt nytt med prislapp kvar.

Rabattkoder:

Fri frakt över 299:- : FRIFRAKT
20% rabatt på hela din order: REBELLISTA

Hoppas ni hittar något fint nu inför sommaren!

Korsett, 100 SEK
Bodysuit NLY, 120 SEK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv