30 days until christmas

Inlägget är i samarbete med julklappen.se

Nu är det mindre än 1 månad kvar till julafton. Så sjukt hur tiden går så fort. Det känns som att det nyss blev November. Här hemma har vi redan plockat fram julpyntet, det är ju så mysigt. Har ni plockat fram något julpynt ännu? Det är dock inte långt kvar alls till 1a advent, ååh så mys.

Något annat som också är otroligt underbart med julen är ju såklart julklappar. Man ger bort fina julklappar till sina nära och kära. Allt från familj, vänner till kollegor, men visst kan det även vara svårt ibland? Många kan tycka att julklappshandlingen ger en lite ångest och stress, för att man vill ju be bort något bra men man har inga idéer! Och hur många gånger har man inte hört meningen ”jag vet inte vad jag önskar mig, ingenting!”, och det gör ju inte direkt saken lättare…

Hos julklappen.se kan ni få mängder av inspiration av olika julklappstips. Du kan få förslag på allt från julklappar till din pappa eller kanske till din vän . Och det jag tycker är väldigt roligt med just den här hemsidan är att det är så blandade saker, samt roliga grejer! Jag har plockat fram 4 produkter som jag tycker är bra julklappstips.

1. Hörlurar kan ju aldrig gå fel, alla behöver hörlurar om det är för träning, resa eller kanske ljudböcker?

2. Mobillåda sägs ju vara årets julklapp, jag tycker faktiskt det är en bra idé!

3. Den här filten med ärmar ser ju sååå mysig ut, jag skulle bli överlycklig om jag fick en sån i julklapp!

4. Jag tyckte den här knivblocken från Orrefors var riktig snygg.

Det här var bara 4 av hur måååånga fina julklappar som helst som ni kan hitta på julklappen.se, in och spana och hitta er nästa julklapp redan ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv