kimpton fitzroy London

Det här var hotellet som vi bodde på i London. Jag fick en chock när jag kom fram och kände bara att wow. Det var så jävla fint, lyxigt (5 stjärnigt) och servicen var på topp. Jag hade min egna chaufför och jag fick dåligt samvete att någon annan skulle liksom bära mitt tunga bagage haha.

När jag kom fram så hade jag ca 2 timmar på mig att fixa mig inför middag och insåg att jag inte hade en adapter med mig. Så jag ba oh no, hur ska jag kunna platta håret? Så jag springer ner till receptionen och frågar efter en adapter och som tur var fanns det på rummet i en låda. Men det roliga var att dom ba, du behöver inte gå ner till oss!! Du får ringa i telefonen, vi kommer upp med allt du vill ha! Haha

Hotellet hette kimpton fitzroy och vill ni ha en riktig lyxig upplevelse i London så rekommenderar jag detta hotell till 1000!

2 Kommentarer

  1. november 22, 2019 / 15:18

    Vilken fin blogg du har :)

  2. Therese
    november 22, 2019 / 20:03

    Hej! Jag kom in på din blogg av en slump när jag googlade på näringsdrycker. Får jag fråga dig hur länge du ska dricka dem och om du har gått upp i vikt sedan du började med det? Hur mycket vägde du tidigare? Jag träffade en dietist igår och ska börja dricka sånt ju för att gå upp i vikt, därav lite nyfiken :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv