Svar på tal

Jag tänker skriva ett ärligt inlägg och en uppdatering kring vad som hänt senaste tiden i mitt liv. Jag får dagligen frågor kring detta och jag har inte gått ut med allt ”offentligt” för att jag först velat bearbeta allt själv.

Jag och Filip har gjort slut, det har gått ett tag sen dess och just nu bor jag hemma hos mina föräldrar. Det var inte menat att det skulle vara vi helt enkelt. Det viktigaste är att man är lycklig och det var vi inte. Men livet går vidare!

Vi båda har haft det värsta året i våra liv och jag önskar bara att 2020 kommer bli bättre..

Stockholm? En del av mig har alltid velat flytta till Stockholm men eftersom att jag haft familj i Örebro så har jag inte gjort det. Jag är för hemmakär helt enkelt. Jag planerade att flytta dit nu i vår men allt gick för fort och jag kände att både jag och Nike kanske inte är redo att flytta till en ny stad så tätt inpå. Så det kommer bli framöver när jag har alla planer 100% klara!

1 december så flyttar jag äntligen till min egna lägenhet i Örebro, jag längtar sååå mycket. Jag vill att ni följer mig när jag flyttar och ska för första gången på lääänge leva ensam (med Nike) hihi. Vi kommer ha det så mysigt och jag får lyckorysningar i hela kroppen när jag tänker på det. Jag älskar att vara ensam och ser fram emot att göra det jag vill och älskar. <3

1 kommentar

  1. Mathilda Granlund
    november 7, 2019 / 16:19

    Bästa bästa du! Det kommer bli så bra och snart är vi äntligen grannar 😍❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv