Tips på mattor

Inlägget är i samarbete med ciqolacarpets.se

Jag tänkte visa er lite mattor då det alltid är kul med inredning. Ciquala Carpets har ett brett utbud på massvis av fina mattor. Ni kan hitta allt från viskos mattor, luggmattor till runda mattor. Det är också fri frakt och snabba leveranser! Direkt när jag kom in på hemsidan så kändes det som att jag hitta typ 10 mattor som jag ville ha haha. Dom har verkligen valt ut efter trender och vad som är stilrent.

Just nu har dom även en höstkampanj där det finns flera fina mattor att välja mellan på nedsatt pris. Det är upp till 25% rabatt och jag har tagit fram några alternativ nedan som var mina favoriter.

Dom här tre viskosmattor är på deras höstkampanj, visst är dom fina? Jag tycker den i mitten är så snygg, jag har blivit mer kär i mörkare mattor på senaste tiden. Men det blir lite svårt för mig att ha en mörk matta med Nike som har ljus päls hehe. Så jag är lite avundsjuk på er som kan ha mörka mattor, denna var ju drömmig! Den rostbruna/orangea är ju också läcker, den är ger verkligen en mysig höstkänsla.

Om du är osäker på vad för matta du ska ha så kan du välja bland olika kategorier på Ciqola Carpets hemsida. T.ex. vardagsrum, sovrum osv. så vet du vad för matta som passar i olika rum. Sånt kan jag tycka är lite svårt ibland så det var faktiskt en smart grej. :)

Här är 3 ytterligare favoriter som jag valt ut bland ”sovrum” kategorin. Jag älskar den ljusa, beiga tonen på mattor. Det ger ett lugn i mig och ljusar upp ett rum så fint men samtidigt gör det mysigare. Matta nummer tre är jag helt besatt av, jag älskar mönstret. Jag hade ju en liknande matta i vardagsrummet men efter ett utspillt glas coca cola så var den förstörd. Tyvärr! Men jag vill jättegärna ha en till sån här i framtiden.

Är du på jakt efter en ny matta så tycker jag att ni borde kika in Ciqola Carpets, och missa inte deras höstkampanj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv