Fall outfits 2019

Contains adlinks and pictures from pinterest.

Outfit 1

1. here 2. here 3. here 4. here

Jag ääälskar kappor, har du en kamelfärgad kappa så kan du mixa och matcha med din outfit hur du vill! Du kan till och med ha en dötråkig outfit under för kappan gör allt! Här har jag matchat med ett par snygga Levis jeans, vit basic tröja (så välbehövligt), beige kappa och svarta boots! <3

Outfit 2

1. here 2. here 3. here 4. here

Outfit 3

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here

En lite mer lekfull outfit, Teddy jackan är ju dröööömmen! Jag har faktiskt beställt hem denna, jag är så otroligt taggad. Läderbyxor måste jag även köpa, så sjukt snyggt i höst/vinter.

Outfit 4

1. here 2. here 3. here

Outfit 5

1. here 2. here 3. here 4. here

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv