Hälsa & Skönhet!

Inlägget är i samarbete med Allectra.se

Ända sen jag kom hem från Norge så har jag blivit lite besatt av hälsa och skönhet! Då vi blandade mycket med ”träning” och skönhet under resan. Allectra som jag nu gör ett samarbete med här på bloggen har massvis av olika produkter inom just hälsa och skönhet. Allt från brun utan sol produkter till locktänger och andra häftiga skönhetsprylar! Men det var något som jag fastnade för direkt när jag kikade lite på utbudet.. Detta är en skönhetspryl som jag sett ÖVERALLT på instagram, bloggar och youtube! Kan ni gissa vad det är…? Det är en slags lifesaver för oss.

Bild från Allectras hemsida

Det är en ”InnovaGoods Painless Rechargeable Epilator” – Denna måste ni också sett någonstans dom senaste dagarna! Jag vill faktiskt beställa en med en gång då jag faktiskt tror att den här är sjukt bra. Jag menar, du slipper smärta från t.ex. vaxning och du slipper även röda prickar (irritationer) som jag iaf kan få när jag rakar benen. Vad tror ni? Om ni är sugna att testa så kostar den bara 279 kr hos Allectra.

Detta hörrni är en slags träningspryl som du kan träna bort din dubbelhaka med haha, hur kul? Jag har problem med dubbelhaka.. för mycket godis. Men den här kostar bara 79 kr så det kan ju vara värt att testa? Men då är det bäst att kanske göra den ensam hemma haha!

Jag personligen tycker såna här olika skönhetsprylar är så roliga, jag kan köpa hur mycket som helst av detta! Om man aldrig testar så vet man ju inte om det funkar? En cellulit massageapparat har jag dock hört mycket bra om, att det faktiskt funkar och hjälper mot celluliter. Det ökar blodcirkulationen just där du har dina celluliter.

Jag tycker ni borde kika in på Allectras hemsida bland Hälsa & Skönhet, ni kommer hitta så mycket roligt och bra saker som ni kommer vilja testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv