Sportkost

Inlägget är i samarbete med Sportkost

Sommaren är i princip över och det har varit den värsta sommaren i mitt liv. Ni som följt mig vet vad som har hänt och eftersom detta inlägg ska vara peppande så kommer jag inte ta upp det. Jag ser hösten som en liten nystart när det kommer till produktivitet, nya hobbys, och… TRÄNING! Jag ska verkligen lyfta på arslet nu och börja träna för att komma på andra tankar. Jag ska sätta nya mål inom träning och bara köra så mycket jag kan. 

När det kommer till träning så är jag extremt dålig på att få i mig rätt mängd protein och energi. Detta gör så att jag inte orkar träna, eller att jag typ får blodsockerfall efter träning, någon annan som också får likadant? Och jag har försökt att fixa i ordning ägg, smoothies, frukt m.m men det håller inte i längden för när det kommer en sån där slö dag så pallar man inte fixa sånt = man skippar träningen också. 

Nu har jag fått hem bars från Sportkost i smaken Cookies & Cream, 12 -pack. Dom här var verkligen huuur goda som helst och det finns även i fler smaker såklart. Här är några av dom fördelar med dessa bars enligt sportkost hemsida:

– Dom innehåller endast 0,4 g socker! 
– Minst 16,5 g protein per bar
– Ger snabbt fokus och kraft, snabb återhämtning och kan ätas närsomhelst under dagen!

Dom är perfekta att ha med sig till jobbet i väskan så man kan äta en snabbt när man är påväg till träningen! Eller efter träning om man kanske tar proteinshake innan träningen istället. Ni förstår vad jag menar! Jag blev så glad att dessa inte innehåller nötter för jag är ju nötallergiker och det är faktiskt nötter i dom flesta bars vad jag har sett.

Nu satsar vi på träning A/W 2019!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv