Stylerebel!

Wow, vart ska jag börja! Jag har startat en webbshop!! Eller ja, en Second Hand Shop. <3

Jag har länge velat ha en egen webshop och haft hundratals olika idéer i mitt huvud men inget har riktigt blivit aktuellt. Namnet har jag vetat i flera år haha, Stylerebel, en stil rebell. ;) Men det är nu senaste året som jag fastnat för SECOND HAND! Jag älskar det, sålänge plaggen är fräscha och i fint skick såklart. När jag googlade second hand online så kommer det inte upp så mycket alternativ utan mer typ Tradera och Sellpy. Men jag ville rikta mig in på stil och kläder.

Min tanke med Stylerebel är mest att det är kul, jag älskar mode och älskar att dela med mig utav det och sälja kläder till er! Jag har sen flera år tillbaka sålt kläder till er via instagram, bloggen, sellpy, tradera och även gjort egna bloppis events. You remember? <3

Så nu har jag en officiell Second Hand butik online, så galet kul! Det kommer inte bara finnas mina kläder utan jag kommer hitta dom där guldklimparna åt er i Second Hand! Endast i fint skick (oftast helt nytt) och fri frakt, snabba leveranser och du kan betala med Klarna, swish och paypal.

Shoppa nu, klicka HÄÄÄÄR

Och följ gärna Stylerebel’s instagram, *KLICK* + ni får jättegärna skriva till mig om önskemål vad ni vill shoppa second hand! Och ta gärna bilder med det ni beställt <3

1 kommentar

  1. september 1, 2019 / 15:50

    kul, fin shop. Tror dock inte jag har exakt samma storlek som dig dessvärre. Men då med nya shopen behöver du ordna med titlar så att din shop börjar synas på order ”seconhandshop, pre-loved osv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv