Nordiskarum

Inlägget är i samarbete med nordiskarum.com

En kontinentalsäng är ju det skönaste som finns att sova på, och jag tror att alla ni som också äger en sån säng håller med mig! Vi har haft våran nu i över 3 år och den är precis som ny fortfarande. Man sover som ett barn i den och det blir inga gropar osv. som det kan bli i dom billigare sängarna från tex. Ikea.

Jag fick ett ryck och tog bort vår sänggavel förra veckan då den blev så mörk i rummet. Dessutom så funderar vi på att måla om inom kort, kanske kalkfärg? Det är ju så himla inne just nu! Jag möblerade även om för att få plats med att jobba, fota kläder osv. Så sängen ska inte stå i hörnet föralltid :)

Sovrummet har blivit där jag har allt mitt ”skit”, alltså kläder, skor, jobbmaterial m.m så att sängen står i hörnet + att jag tog bort sänggaveln gav rummet en mer luftig och ljusare känsla tycker jag ändå.

Tanken är att vi ska köpa en ljusare kontinentalsäng, eller kanske en sänggavel bara. Vi får se! Nordiskarum har stort utbud på olika kontinentalsängar för väldigt bra priser, allt från 3499-13000 kr och jag lovar er att det kommer vara det bästa köpet till ditt hem :) En rejäl säng är ju ändå väldigt viktig i vardagen och dessutom håller dom länge.

Den ljusa varianten är ju bara sååå snygg, vill verkligen ha den! Men vår säng håller ju några år till. Jag ville bara visa er dessa två som jag tyckte var fina från Nordiskarum :) Dom har fler såklart som jag tycker ni borde kika in! Dom erbjuder dessutom fri frakt, fri retur, snabb leverans och delbetalning!

Ps. kika även in Nordiskarum’s utbud på utemöbler om du är ute efter något i hög kvalité!

1 kommentar

  1. Nila
    augusti 6, 2019 / 12:48

    Hej Emilia,
    Hur håller du dig så brun? Haha behöver lite tips. Har kollat din blogg lite och ser att du använt lite olika brun utan sol krämer men vilken använder du just nu om du använder en? Haha sen vill jag fråga om det inte är jobbigt att varje dag lägga krämen? och slutligen har du provat solarium vad tänker du om det?
    hoppas du svarar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv