In bed all day long

Idag är det en sån där dag då jag är sjukt rastlös men har ändå ingen energi till att göra något. Tog mig upp i förmiddags och duschade + sminkade mig (har typ sminkat mig 2-3 gånger under dessa 6 veckor..) och försökte få igång min dag. Men slutade med att energin bara dippade hela tiden. Jag har varit ute på promenad med Nike iaf. Jag tänker att jag ska försöka sluta lägga ner så mycket tid på att redigera mina bilder, för det om något tar min energi + jag tycker det är tråkigt att redigera ibland? Så då förstör det min kreativitet och viljan att fota = tycker det blir mindre roligt då.. Men det tråkiga är att min Iphone 8 plus är 2 år gammal och kameran har blivit skitdålig! Vad är det med Iphones och att kameran blir sämre o sämre ju längre man använder mobilen?

Frågan är om jag ska skaffa mig en ny Iphone 8 plus eller köra Iphone X? Jag känner mig lite old school som iaf vill ha den där hemknappen haha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv