Blingit

Inlägget är i samarbete med Blingit.se

Kolla hur snyggt detta guldiga armband är som jag fått hem. Det är en tjock kedja från Edblad, jag tog denna i storlek 18cm :) Blingit.se har massvis av smycken i olika brands, bland annat Snö of Sweden, Thomas Sabo, Guess m.m. Dessutom har dom snabb leverans och fri frakt över 300kr

Det finns även en i smalare kedja som också är sjukt snygg och lite billigare, den hittar ni HÄR. Ibland vill man byta av med tjock och smal kedja beroende på vad för outfit man har på sig, sen kan man ju blanda!

Jag personligen älskar Guldsmycken, har typ bara det hemma och det till en bränna nu under sommaren är ju goals. Jag tycker det gör så mycket till outfiten :) Jag är inte riktig för silversmycken, eller det är väl mer att jag passar bäst i guld! Vad passar ni bäst i, silver eller guld?

Länk till detta armband

Jag gillar att kedjan är sådär tjock och rejäl så den syns från håll. Denna kommer jag matcha till mina simplare outfits, jeans + t-shirt typ. 

Här nedan hittar ni fler snygga guldiga kedjor från Blingit.se som jag bara vill klicka hem nu på en gång!

1. here 2. here 3. here
4. here 5. here 6. here

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv