My weekend

I fredags så hände inget speciellt alls, var fortfarande lite krasslig så jag låg hemma och kollade serier i princip hela dagen. På kvällen så hade jag och F myskväll med tacos, godis och film. The dirt som handlar om Mötley crüe släpptes i fredags på Netflix. Den var så jääävla bra!! Ni måste se den på Netflix :)

På lördagen så jobbade F så jag och Nike var ute på långpromenad och tog det lugnt. Senare på dagen så åkte vi hem till mina föräldrar där vi skulle hänga resten av kvällen. Vi drack lite vin och lyssnade på bra musik.

Sen blev det PIZZA! Hemmagjord pizza som Toni (min låtsas pappa) gör är så jävla god, denna var en italiensk variant med mozzarella och parmaskinka.
Efter pizzan så var jag och F så ivriga över hur bra filmen ”The dirt” var så vi satte på den igen för 2a gången och tittade med mina föräldrar. Hahaha..

Idag söndag har också varit chill, jag var en sväng på Lager157 och köpte mig ett par nya jeans. Kan visa er imorgon/i en haul som kommer upp inom kort. Nu äter vi lite godis och kollar tv

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv