Det här med matta…

I samarbete med Trencarpet.se

Som ni vet har vi en Golden retriever hemma vilket kan bli väldigt skitigt från och till. Han börjar även fälla en del hår nu också så det är svårt att ha svarta jeans hemma haha. Nej men just nu har vi en cozy vit matta som är fluffig och den är så mysig. Jag älskar den och fördelen är att vår goldens hår syns inte i mattan men nackdelen är att det blir väldigt snabbt någon fläck från honom då och då… Förutom det så har det funkat kanon bra med en stor hund och ändå hålla det fint. Jag skulle ju inte vilja ta bort mattan bara för att vi har hund, man får se till att det funkar bara :)

Hos trendarpet.se hittar man flera olika alternativ av mattor. Här nedan är mina favoriter som skulle passa in hos oss och i vårt vardagsrum. En stor favorit som jag gillar är den med mönster, jag tycker den är såå chic!

Viskos är ju också trendigt och snyggt som jag inte skulle tacka nej till. Men däremot så är det lite svårt för oss kanske att få bort Nikes fläckar på den. På bilden i mitten ser ni en typ av matta gjord av 100% ull som ser ändå ganska lätt ut att sköta? Och otroligt snygg! Vad har ni för matta hemma med en skitig och fällig hund?

1. Viskosmatta 2. ullsmatta 3. jacquardvävd Ziegler-matta

Men hur som helst så har Trendcarpet bra priser och hur mycket mattor som helst att välja mellan i olika storlekar och former. Jag älskar deras jacquardvävda mattor, vi hade en hemma liknande fast med lite mer viskos i. Jag älskade den otroligt mycket men tyvärr så fick den en ful kissfläck på sig från när Nike var valp haha :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv